Boho stil vašeg venčanja – romantična nota za sva vremena

Vencanica za iznajmljivanje 2019
Novi trendovi – najpopularniji stilovi venčanica u 2020.
January 31, 2020
vencanje vencanica mlada
Koja venčanica odgovara vašem horoskopskom znaku?
March 11, 2020
Show all

Boho stil vašeg venčanja – romantična nota za sva vremena

venčanice sa golim leđima, najlepša venčanica, bela venčanica | WD

Dan koji pamtite ceo život je dan vašeg venčanja. Pored svih događaja koje ćete zapamtiti, prvo čega ćete se uvek setiti je kako ste se vi osećali dok ste izgovarali sudbonosno da.

Organizacija venčanja je dugačak i naporan proces. Odabir odgovarajućeg mesta, odabir muzike, melodije za prvi ples, spisak gostiju, gomila pitanja izmedju kojih je i dali se upustiti u kupovinu ili iznajmljivanje vencanice? Puno zastupljenih stilova venčanja od onih klasičnih preko modernih, ekstravagantnih i avanturističkih.

Boho (bohemian – boem) stil je nešto što je veoma jedinstveno, spontano, opušteno i ležerno. Veoma popularan početkom 60-ih i 70-ih inspirisan životom hipika koji su poznati po slobodnom duhu i ležernosti. U boho stilu najbitniji detalji su cvetni a poznato je da su upravo hipici imali nadimak “deca cveća”. Nešto u čemu ćete sigurno uživati ukoliko ste avanturističkog duha i večiti romantik. Obično se ovakva venčanja vezuju za venčanja u prirodi pod vedrim nebom ili na nekoj plaži uz šum mora. Uz malo mašte moguće je osećaj i doživljaj prirode uklopiti u odabir detalja i od nekog zatvorenog mesta dobiti sličan efekat. Upravo ovakav stil venčanja pokreće maštu, romantiku i ljubav, budi osećaj slobode.

Bilo da se opredelite za haljine za vencanje ili je pak najlepsa vencanica nešto o čemu maštate, ovakav stil vam daje veliku mogućnost izbora jer u njemu ne postoje granice a naš salon vencanica je pravo mesto za vas.

Venčanica u Boho stilu – pravi izbor za nepopravljive romantične duše

Najlepsa vencanica je upravo ona koja pokreće maštu a naš salon vencanica nudi baš onu pravu za vas bez obzira dali je u pitanju iznajmljivanje vencanica ili kupovina istih. Ležernu i opuštenu, sa druge strane elegantnu i romantičnu venčanicu koja će istaći vašu figure i sigurno ostaviti sve bez daha.

Preporuka naših stručnjaka je Graf venčanica koja osim što je glamurozna odiše potpunom elegancijom i prefinjenošću. U potpunosti je bela i baš kao takva idealna je kao najlepsa vencanica u Boho stilu jer uz nju možete dodati bezbroj detalja koji su osnova ovakvog stila. Uz jedan venčić od cveća u kosi i malo prirodne šminke zablistaćete.

Ukoliko biste voleli više detalja na samoj haljini, pravi izbor kada su u pitanju haljine za vencanje je Grael. Izrađena od kristalnog tila i krepa, sa dodatcima Svarovski kristala, idealna kombinacija uz bidermajer koji je najčešće od poljskog ili egzotičnog cveća raznovrsnih boja, koji sam po sebi budi maštu i odiše radošću i veseljem.

Takođe i Bojena haljina sa otvorenim leđima, koja je pravi odraz sofisticiranosti i stila je naša preporuka. U ovoj venčanici ćete se osećati poletno i lepršavo.

Bilo da su vaš izbor haljine za vencanje ili venčanice, nećete pogrešiti ukoliko se prepustite jednoj avanturi zanimljivo i detaljno planiranog venčanja ovakvog posebnog stila.

Kako izabrati šminku i frizuru?

Ukoliko ste neko ko nije pristalica toga da mu frizura bude uredna i da svaka dlaka stoji na svom mestu, Boho stil je zapravo pravi izbor. Pletene kike, nepravilne punđe, razbarušena kosa, je idealna frizura baš za vas. Bitno je da dodate neki detalj u kosi, neku tračicu, rajf ili venac, sa prirodnim cvećem i nećete pogrešiti.

Šminka bi trebala biti što svedenija i u prirodnim tonovima, jer ovakav stil je baziran na što prirodnijem i opuštenijem izgledu.

Bilo da je u pitanju iznajmljivanje vencanica ili kupovina istih, naš salon vencanica u našoj online ponudi sadrži šarolik izbor, i sigurni smo da ćete ugledati nešto baš za vas. Zatim zakažite vaš temin i zajedno sa našim timom odaberite idealnu kombinaciju za putovanje kroz vašu malu,opuštenu i ležernu avanturu sudbonosnog dana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *