Warning: include(/home/haljinezasvadbe/public_html/wp-content/cache/db/options/176197): failed to open stream: No such file or directory in /home/haljinezasvadbe/public_html/wp-includes/class-wp.php on line 720

Warning: include(/home/haljinezasvadbe/public_html/wp-content/cache/db/options/176197): failed to open stream: No such file or directory in /home/haljinezasvadbe/public_html/wp-includes/class-wp.php on line 720

Warning: include(): Failed opening '/home/haljinezasvadbe/public_html/wp-content/cache/db/options/176197' for inclusion (include_path='.:/opt/cpanel/ea-php72/root/usr/share/pear') in /home/haljinezasvadbe/public_html/wp-includes/class-wp.php on line 720
Venčanice za sva vremena :: HALJINE ZA SVADBE
vencanje vencanica mlada
Koja venčanica odgovara vašem horoskopskom znaku?
March 11, 2020
Show all

Venčanice za sva vremena

Venčanice su uvek u modi. To je haljina koja sama po sebi predstavlja koncept koji je večan. Venčanja će uvek biti pa će i venčanica uvek biti. Moda se menja, trendovi se smenjuju, materijali i krojevi evoluiraju ali venčanica kao haljina je vanvremenski komad garderobe.

Možda ste se nekada zapitale zašto se nose baš venčanice bele boje. Pored toga što je bela boja simbol nevinosti i čednosti, nekada je bela venčanica bila prestiž koji su samo retki mogli da priušte. Kraljica Viktorija je 1840. godine na svom venčanju nosila haljinu bele boje, a ubrzo model njene haljine je postao najtraženiji model. Tako je ostalo i do dana današnjeg.

Iznajmljivanje venčanica – kako pronaći vašu venčanicu za sva vremena

Naš salon vencanica vam nudi iznajmljivanje vencanica koje su kreirane od strane vrhunskih stilista. Ukoliko ste ljubitelj tradicionalnih, klasičnijih modela ili vas privlače neobicne vencanice naš salon venčanica je pravo mesto za pronalazak vaše savršene haljine.

Kada su u pitanju klasične, tradicionalne venčanice u modi je uvek bajkoviti princeza kroj sa dugim šlepom koji se vuče pozadi. Karakteriše ih i to što ovim modelima dominira bogati donji deo, uz uzani korset koji ih čini ženstvenima. Iznajmljivanje vencanica koje su napravljene od čipke je tekođe uvek aktuelno. Ovakve haljine namenjene su, pre svega devojkama koje žele da venčanica ima romantičnu i nežnu notu.

Neobične venčanice – kako biti drugačiji

Osim princeza haljina i modela od čipke u modi su oduvek haljine sa ušivenim kristalima ili biserima. Ovi detalji mogu biti i diskretniji ili čak i upadljviji, ali definitivno su uvek aktuelni i moderni. Jedan takav vanvremenski model je i venčanica Ledi Di, koja je na sebi imala preko 10 00 ručno ušivenih bisera i perlica i ekstravagantni šlep od 7,6 metara. I danas su detalji u vidu perli i cirkona veoma popularni. Neki od modela koje ima naš salon vencanica, kao što je npr.  APRIL ima divne detalje koji će učiniti da se osećate kao moderna princeza.

Cirkončići i biseri tu služe da haljini daju elegantniju i svečaniju notu, a za one koji vole neobicne vencanice može ih biti i više, čak i po celoj haljini.

Tradicionalne, a tople – zimske venčanice

Dame koje planiraju zimsku bajku, i žele da na svom venčanju izgledaju poput snežne kraljice mogu da izaberu venčanice sa dugim ili tri četvrt rukavima. Haljine sa dugim rukavima su evergrin modeli, deluju odmereno i elegantno. Venčanice dugih rukava mogu da imaju otkrivena ramena, što ih čini sofisticirano izazovnim i ženstvenim Još jedna od varijanti kada su zimske vencanice u pitanju su duge bele rukavice, bilo da su od čipke, bilo da su od satena. Haljine uz duge bele rukavice su se nekada jako puno nosile, a ništa ne ostavlja utisak visoke elegancije kao ove rukavice.

Kratke bundice ili jaknice od krzna sjajno idu uz ovakve haljine i nadograđuju utisak (s)nežne kraljice.

Zimske vencanice mogu biti i u potpunosti zatvorene, poput nekih modela venčanica koje se i dan danas nose na kraljevskim venčanjima. Setimo se modela koji je nosila Kejt Midlton na svom venčanju. Ovaj model je gotovo potpuno zatvoren, sa dugim rukavima od čipke, a ipak toliko upečatljiv, moćan i svevremen.

Takođe, uvek su aktuelne i moderne haljine sa blagim ili jačim puf rukavima, a takvi rukavi se ponovo vraćaju u modu.

Svaka venčanica je model i priča za sebe. Ipak postoje neke karakteristike koje su večito zanimljive i moderne. Belo kao boja za venčanja je nepresušni izbor inspiracije kreatorima venčanica. Ukoliko ste ljubitelj svedene ili stroge elegancije ili volite neobicne vencanice mi vas pozivamo da posetite naš salon vencanica i obećavamo vam da nećete ostati ravnodušni na modele koje imamo u ponudi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *